Veelgestelde vragen

Wat doet het programma?

DNR-Q is de nieuwe digitale versie van de DNR Standaard Taakbeschrijving. DNR-Q stelt architecten, ingenieurs en adviseurs in staat op projectniveau per discipline taken aan te kruisen in de kruisjeslijst. Daarnaast is het mogelijk uurlonen en uren aan de taken toe te kennen om vervolgens offertes te genereren.

Hoe lang is een licentie geldig?

Een licentie wordt voor de duur van één jaar afgesloten. Deze wordt zonder tegenbericht jaarlijks automatisch verlengd.

Wat zijn de kosten?

Bij aanschaf van de licentie Pro worden jaarlijks de kosten voor het gebruik van de licentie in rekening gebracht.

In geval van Pay as you Go wordt alleen de periode waarbinnen het programma is gebruikt in rekening gebracht naast een kleine jaarlijkse fee.

De exacte bedragen hangen af van het aantal gebruikers; deze zijn hier op de website te vinden.

Kan ik het programma eerst proberen?

Ja, we bieden de mogelijkheid om DNR-Q gratis 7 dagen uit te proberen. Je kunt hiervoor een demoversie aanvragen.

Is er een handleiding?

Ja, je vind de handleidingen zowel in pdf als video hier op deze website, daarnaast zijn er in het programma onder ‘Help’ verwijzingen naar de pdf en video’s te vinden.

Hoe zit het met support?

Op de website (door een contactformulier in te vullen) en in het programma (onder ‘Help’) kan een support request worden ingediend. Dit verzoek wordt per mail beantwoord.

Hoe zit het met (verbeter)wensen?

Op de website is het onder support mogelijk een wish request te doen. Dit verzoek wordt intern beoordeeld en bij toekenning in de jaarlijkse upgrade verwerkt.

Hoe zit het met updates en upgrades?

Noodzakelijke updates worden op het moment dat het nodig is uitgevoerd. Upgrades vinden doorgaans één maal per jaar plaats. In de upgrade zijn toegekende wensen, nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen op het gebied van de DNR verwerkt.

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op.